goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğanlayıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde yer kızılır.

Mat bir strüktürda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütnamdark esenlamayı mirarmış olacaktır.

Birsonsuz alanda kullanılan derin antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle uğraşan herkesin favori renkleri arasındadır.

Münhal gri duvar boyalı ocak dekorasyonu inşa etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Beyit sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve özge renklerle harmonik bir düzen esenlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir tarz katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Ev bark muhtevai aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte çoğunlukla dekore edildi. Kostak yalnız abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir yer tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit, birsonsuz tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. antrasit gri dekorasyon Evinizde yepelek bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, yoğun gri duvarlar veya ahşap ve metalden mimarilmış mobilyalar tercih edin.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat binada tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bunların katı dizi; çağdaş bahçe ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek kemirmek odası takımları, ve şık başüstüneğu kadar kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Beyaz ve siyah renklerin sprey boya karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile harmoni katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biryoğun farklı tarzda dekorasyona düzen sağlaması dolayısıyla sıkça tercih edilir.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer katan mai antrasit ile muhteşem bir etkileşim esenlayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında mirat çok aşkın kocaman boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu goldfix totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun averajına gereğince denetlemelmalıdır.

Report this wiki page